eredményes közbeszerzés

2021.04.27. 13:25

Egy lépéssel beljebb: épülhet a sportudvar és a közösségi kert Hajdúdorogon

Eredményesen zárult az a közbeszerzés, melyet közösségi épület, bérlakás, sportudvar, valamint közösségi kert kialakítására írt ki a hajdúdorogi önkormányzat, mindez az április 26-i Közbeszerzési Értesítőből derül ki. A pályázatra összesen három cég tett ajánlatot, a győztes egy debreceni építőipari vállalkozás lett.

A közösségi épület, a bérlakás és a sportudvar munkálatait 49 millió 761 ezer forintért, a kertét 896 ezerért végzi majd el a nyertes ajánlattevő.

A bérlakás kialakításához a Petőfi Sándor utca 52. alatti ingatlanon lévő T alakú, 14,2x7,85 méter külméretű, földszintes épületet újítják fel, a téglalap alakú, 7,50x6,48 méter külméretű, földszintes, részben alápincézett épületből közösségi épület lesz. Az ingatlanon 104 négyzetméter nagyságú aszfaltpálya készül, valamint kondigépeket és játszótéri eszközöket helyeznek el a költségvetésnek megfelelően.

A közösségi kertet egy további ingatlanon hozzák létre, a területet három oldalról kerítik majd körbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában