válaszolt az önkormányzat

2021.03.30. 18:15

Még nem tudni, rövidül-e a nyári szünet az óvodákban

20201003 Magyaratád Több százmillió forintot nyertek el a somogyi települések a Magyar Falu Program legújabb pályázatain. Az önkormányzatok, óvodaépület, tornaszoba, faluház felújításra fordíthatják a támogatást, de a hivatalt is korszerűsíthetik, valamint szolgálati lakásokat is kialakíthatnak. A magyaratádi önkormányzat csaknem 13 millió forintot kapott óvoda korszerűsítésre. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap

Fotó: MW-archív

A Napló a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatát kérdezte arról, marad a július 12-től augusztus 19-ig tartó nyári szünet az önkormányzati fenntartású óvodákban annak tükrében, hogy a rendkívüli szünet miatt most is otthon vannak a szülők a gyerekekkel. A hivatal közölte, a hatályos jogszabályoknak megfelelően fogják szervezni a nyári, óvodai szünet alatt a felügyeletet. Az óvodákban jelenleg biztosított az ügyelet, a nyári időszakra vonatkozóan az intézmények igazodni fognak a hatályos jogszabályokhoz, és annak megfelelően döntenek majd az felügyelet megszervezéséről. Erről tájékoztatni fogunk minden érintettet – közölték.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában