várják az ajánlatokat

2020.12.29. 16:57

Ismét kiírták a közbeszerzést a Hadházi és a Nyíl utca kereszteződésének átépítésére

Korábban már kiírták egyszer a tendert, de szükség volt egy újabbra.

A debreceni Nyíl utca és Hadházi út csomópontja 2020.12.04-én. 20201204 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló

Fotó: Napló-archív

Legelőször októberben számoltunk be arról, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kiírt egy közbeszerzést a Nyíl utca és a Hadházi út csomópontjának átalakítására. Ekkor, terv szerint a két utca találkozását akarták jelzőlámpásítani, a Bem téri csomópontba szigettel elválasztott jobbra kanyarodó sávokat alakítottak volna ki északi és déli irányból, valamint egy új buszmegállót is terveztek.

Ám a kivitelező kiválasztására vonatkozó ajánlati felhívás az első körben eredménytelen lett, mivel nem érkezett be ajánlat, így új eljárást kellett indítania a társaságnak. Az új felhívás kedden jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. Az ebben foglaltak szerint a munkálatok az alábbi feladatokból állnak majd: a Nyíl utca és Hadházi úti csomópont átépítése, a járműosztályozós csomópont helyszínrajzi, magassági és keresztmetszeti kialakítása a létesítmények úttartozékaival és végleges forgalomtechnikai kialakítással, jelzőlámpás forgalomirányítással. A Bem téri csomópontban szigettel elválasztott jobbra kanyarodó sávokat szükséges kialakítani mind az északi, mind a déli irányból, illetve egy új buszmegálló kialakítása.

A tenderre egészen február 4-ig lehet jelentkezni.

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/lampa-lesz-a-nyil-utcai-csomopontnal-4832083/

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/kiirtak-a-kozbeszerzest-igy-alakithatjak-at-a-nyil-utca-es-a-hadhazi-ut-csomopontjat-4393756/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában