az ünnep íze

2020.12.24. 09:04

Halászlét vittek a kórház dolgozóinak

Fotó: Lupamax Food

Három debreceni étterem fogott össze a jó ügy érdekében és december 23-án 250 adag halászlét készítettek a Kenézy Kórház munkatársai számára. A kezdeményezéssel többek között hálájukat fejezték ki az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért. Mint azt Lupsán Róbert ügyvezető elmondta, minden embert próbára tett ez az év, az egészségügyi dolgozókra viszont mindvégig óriási teher nehezedett és az ünnepek közeledtével sem tarthattak hosszabb pihenőt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában