koronavírus

2020.12.08. 16:03

Folytatódik a célzott csoportos tesztelés Debrecenben

A területi közigazgatásban dolgozók koronavírus-tesztelésével folytatódott az országos mintavétel.

Debrecen, 2020. december 8. Mintavevõk dolgoznak a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Fõosztály épületében, a kormánytisztviselõk tesztelésére kialakított koronavírus-tesztelési ponton Debrecenben 2020. december 8-án. A területi közigazgatásban dolgozók koronavírus-tesztelésével folytatódott az országos célzott csoportos tesztelés. A kormány november 20-án indított átfogó, országos célzott csoportos tesztelést, hogy felmérje a fertõzöttek arányát azokban a hivatásokban, amelyekben a dolgozók jellemzõen sok állampolgárral vannak kapcsolatban munkájuk során, illetve a vírus szempontjából veszélyeztetett csoportokat látnak el. MTI/Balázs Attila

Fotó: MTI / Balázs Attila

Mintavevők dolgoztak a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály épületében, a kormánytisztviselők tesztelésére kialakított koronavírus-tesztelési ponton Debrecenben kedden. A területi közigazgatásban dolgozók koronavírus-tesztelésével folytatódott az országos célzott csoportos tesztelés – írja az MTI.

Fotó: MTI / Balázs Attila

A kormány november 20-án indított átfogó, országos célzott csoportos tesztelést, hogy felmérje a fertőzöttek arányát azokban a hivatásokban, amelyekben a dolgozók jellemzően sok állampolgárral vannak kapcsolatban munkájuk során, illetve a vírus szempontjából veszélyeztetett csoportokat látnak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában