Étel az életért, gyűjtés az ünnepért

2020.12.09. 15:05

Csak egy termék, csak egy mozdulat: tartósélelmiszert gyűjt a Vöröskereszt

A szervezet több megyei üzletben is várja a vásárlók felajánlásait.

Fotó: Gyarmati Gábor

Most tehetünk azért, hogy több elesett ember kapjon segítséget az ünnep előtt. Bizonyítsuk be együtt, hogy Hajdú-Bihar megyében tudunk adni akkor is, amikor nekünk is nehéz – írja közleményében a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. Az előttünk álló hétvégén a kijelölt üzletekben várják az önkéntesek és munkatársak az a tartósélelmiszer-adományokat: december 11-én és 12-én Balmazújvároson, Tiszacsegén, Egyeken, Biharkeresztesen és Derecskén is boltok nyitják meg kapuikat a jótékonysági akciónak. Debrecenben egy István úti üzletben pénteken 11-tól 18 óráig, szombaton 10-től 18 óráig, Hajdúnánáson a Mártírok útján álló boltban szombat 11-18 óra között gyűjtenek az önkéntesek, munkatársak.

További információk itt.

Kontaktmentesen is segíthet, ha a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének ajánl fel a célra pénzadományt a 10400339-00026562-00000009 bankszámlaszámra, amely a megyei szervezet honlapján is megtalálható.

Az adományokból segélycsomagot állítanak össze hátrányos helyzetű nagycsaládoknak, egyedülálló kisnyugdíjasok és azoknak, akiket a járványhelyzet sodort súlyos élethelyzetbe, és az ünnep előtt kiosztják nekik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában