koronavírus

2020.11.06. 15:42

Változás lép életbe a szülészeti és nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátásban

A Kenézy Kórházban működő járóbeteg ellátások helyszíne változatlan.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A COVID-19 járvány kapcsán észlelhető esetszám növekedés következtében, a betegek biztonságos és folyamatos ellátása érdekében a Debreceni Egyetem egészségügyi szolgáltatói között újabb szakterület vonatkozásában kerül sor feladatmegosztásra – írja az unideb.hu.

Mint írják, 2020. november 6-tól a Kenézy Egyetemi Kórház és Nőgyógyászati Osztályáról a fekvőbeteg-ellátás áthelyezésre került. A szülészeti és nőgyógyászati fekvőbetegek ellátása, valamint az ügyeleti időszakban történő sürgős járóbeteg ellátásra a DE Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kerül sor.

A DE Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján az apás szülések lehetőségét az elmúlt időszakban folyamatosan biztosítottak, amit a későbbiekben is fent kívánnak tartani, azzal a megkötéssel, hogy a kísérő csak a szülés ideje alatt tartózkodhat a szülő nő mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában