Jubileumi programok

2020.10.21. 08:37

Ötvenedik születésnapját ünnepli a vízszolgáltató

Faültetéssel, homokrajzfilmmel, vándorkiállítással és animációs pályázattal készülnek a jeles évfordulóra a Tiszamenti Regionális Vízműveknél.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Környezetvédelmi, szemléletformáló programsorozattal emlékezik megalakulásának 50. évfordulójára a Hajdú-Bihar több településén is vízszolgáltatóként, szennyvízkezelőként jelen lévő Tiszamenti Regionális Vízművek (TRV) a következő hónapokban. A programokat Bakondi Patrik, a TRV vezérigazgatója és Joó Zsuzsanna kommunikációs munkatárs ismertette.

Januártól Debrecenben is hallható lesz a Zöld percek című rádióműsor, amely egy percben egy környezetvédelmi problémát jár körül. Elkészült a gyermekek ismereteit bővítő homokrajzfilm Csobbancs kalandjai címmel. Az elmúlt 50 év „vizes” emlékeiből vándorkiállítást szerveznek. A társaság továbbá film- és animációs pályázatot hirdet felső tagozatos és középiskolás diákoknak arról, hogy a vízre ne mint kiapadhatatlan erőforrásra, hanem mint értékre, kincsre tekintsenek. A jubileumi évben is folytatja a márciusban elkezdett fásítást a TRV.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában