sok a lehetőség

2020.10.16. 15:41

Elindult a keresztféléves eljárás a Debreceni Egyetemen

A 2021-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban az intézmény hat kara kínál továbbtanulási lehetőséget.

A jövő februárban induló mesterképzésekre október 15-től lehet jelentkezni. Az érdeklődőknek november 15-ig kell eldönteniük azt, hogy mely egyetem vagy főiskola melyik képzésén szeretnének továbbtanulni nappali, esti, levelező vagy távoktatásos képzési formában.

A Debreceni Egyetem a bölcsészettudományi, a gazdaságtudományi, az informatikai, az agrár , a műszaki és a természettudományi képzési területeken hirdet mesterképzési szakokat a felsőfokú tanulmányaikat folytatni kívánók számára. A meghirdetett férőhelyek száma 1951, ebből hetven férőhelyet a Gazdaságtudományi Kar a képzéseit választók számára a Debreceni Egyetem Szolnok Campusára hirdetett meg.

A meghirdetett állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2021 januárjában megszerzik a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettséget.

A képzésekre csak a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet jelentkezni. A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem keresztféléves képzéseiről ide kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában