iskolakezdés

2020.09.04. 07:47

Zökkenőmentes volt a DTK tanévkezdése

Az egészség, biztonság és nyugalom fenntartása érdekében cselekszenek az intézmények.

20200901 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Elkezdődött a tanítás a Debreceni Kinizsi Pál Általános Iskola 2.a osztályában.

Fotó: Napló-archív

A koronavírus-járvány elleni védekezés intézkedéseinek betartásával kezdődhetett el a 2020/21-es tanév szeptember elsején. A legkisebb diákok, a középiskolások és az egyetemi hallgatóság is várta a találkozást, hiszen erre március óta nem volt lehetőségük az oktatási intézményekben.

A Napló érdeklődésére Pappné Gyulai Katalin, a Debreceni Tankerületi Központ (DTK) igazgatója elmondta, hogy a szervezet fenntartásában lévő köznevelési intézmények elkészítették a saját eljárásrendjüket a tanévkezdésre, valamint a járványügyi óvintézkedések megtételére vonatkozóan.

– A tanév zökkenőmentesen elkezdődött, és a tankerület fenntartásában lévő minden intézményben rendben zajlik az oktatás – hangsúlyozta az igazgató. Tájékoztatott arról is, hogy az intézmények idáig is, és a jövőben is minden intézkedést megtesznek a diákok, a pedagógusok és a közösség egészsége, biztonsága, valamint a szülők nyugalma érdekében.

BBI

Kapcsolódó cikkek:

Borítókép: a Kinizsi-iskolában is becsengettek kedden

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában