együtt ünnepeltek

2020.09.17. 20:48

Családi horgásznapot tartottak a 60 éves egyesülettel

A megyei elnök mindig szívesen érkezik a nádudvari horgászok közé.

Fotó: Marján László

A Sporthorgász Egyesület Nádudvar 1960 tizenkettedik alkalommal verbuválta össze a családokat. A szeptember elején, familiáris keretek között tartott dzsemborin 33 horgászhelyen próbáltak halat fogni a civil szervezet tagjai és családtagjai alkotta csapatok a 2. számú tóban. Jó hangulatban telt a négyórás verseny, de fogást csak minden harmadik pecázó családnál jegyezhetett fel a zsűri (Brósch László és Nagy László).

Jubileumi buli jövőre

Az eredményhirdetés előtt az idén hatvan esztendős egyesület elnökének, Juhász Sándornak Nádudvar polgármestere, Maczik Erika adott át ajándékcsomagot. A városvezető köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a jubileumi ünnepség a járványhelyzet miatt ugyan jövőre tolódik, de semmiképpen sem mehetünk el szó nélkül a város egyik legnépesebb egyesületének évfordulója mellett. Réz Szilárd alpolgármester jó szórakozást kívánva az ebéd utáni tombolasorsoláshoz hozott ajándékot.

Fotó: Marján László

A rendezvényt megtisztelte és a sporthorgászat népszerűségét is kiemelte, a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének elnöke, Márkus Gábor, aki, mint mondta, örömmel jön el ide évről-évre, hiszen mindig jó hangulatban telik a nádudvari pecások családi napja.

A versenyt végül a Rásó Sándor, Rásó Norbert, Danka Bence trió nyerte, megszerezve ezzel az értékes tárgyi ajándékok mellett a vándorkupát is. Az első öt helyezett család sorrendje, a „családfők” megnevezésével: 1. Rásó Sándor, 2. Erdős László, 3. Bodnár Patrik, 4. Danka Ferenc, 5. Majoros Attila.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában