közösen főztek

2020.08.16. 18:33

Egy év után újra találkoztak a csoportok

Mozgáskorlátozottak találkoztak a nyíracsádi Csonkás Szabadidőparkban.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A Mozgáskorlátozottak Hajdú-Bihar Megyei Egyesületének helyi tagjai kezdeményezésére augusztus 14-én ismét összegyűltek a tagtársak a nyíracsádi Csonkás Szabadidőparkban. A jól összeszokott, vidám csapatnak már nagyon hiányzott a találkozás, hiszen megszokták, és nagyon kedvelik az évenként több alkalommal megrendezésre kerülő közösségi eseményeket.

– A vírus miatt elmaradt rendezvények nagyon hiányoztak az egyesületi tagoknak, ezért szerveztük a helyiek kezdeményezésére a főzéssel egybekötött vidám, zenés délelőttöt – fogalmazott Szivos Jenes Krisztina ügyféltájékoztató, aki köszöntötte is a vendégeket.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Háromféle étel készült

A helyieken kívül Nyíradony és Hajdúsámson csoportja fogadta el a meghívást. Mindkét település képviselői úgy fogalmaztak, hogy a világért sem hagyták volna ki a főzős-beszélgetős napot, amire olyan régóta vártak már. A helyiek és a sámsoniak bográcsában slambuc, a nyíradonyiakéban pedig káposztás lecsó rotyogott. Az asszonyok előételnek csörögét, pogácsát, hájas tésztát kínáltak, amit a férfiak is szívesen fogadtak. A rendezvényre kilátogatott dr. Nagy János polgármester is, aki szokásához híven minden csoporttal szót váltott, és persze nem utasította vissza a szíves invitálást sem, így megkóstolta az ételeket is. Szólt a zene, izzott a jókedv, elfogyott a bogrács tartalma is.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában