a drogprevenció jegyében

2020.07.04. 20:02

Családi napot szerveztek az Ifjúsági Házban – fotókkal

Az egészséges, kábítószermentes életmódra és az alkotás örömére fókuszáltak.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

A Debreceni Kábítószer Egyeztető Fórum Szenvedélyes Juniális című programsorozatának zárásaként, a Kábítószer-ellenes Világnaphoz kapcsolódva családi napot tartott a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet debreceni Ifjúsági Ház udvarán szombat délután. Az esemény fókuszában a drogprevenció állt, a szervezők azt a célt tűzték ki maguk elő, hogy a közösség szemléletformáló erejével előzzék meg a kábítószer-használatot a sérülékeny csoportok, különösen a közösségek és a családok körében.

A rendezvényen a különféle kísérőprogramok mellett kicsik és nagyok számára is érdekes előadások voltak. Az Ort-Iki Báb- és Utcaszínház produkciója után a Rocksuli hangszerbemutató következett. Az utóbbi lehetőséget nyújtott a zene iránt érdeklődő gyerekeknek és fiataloknak, hogy kipróbálhassanak különféle hangszereket. A jelenlévők együtt zumbázhattak Jázminnal, volt hastánc is Lótusz csoport jóvoltából, a Black Xs Dance Team tánccsoportok bemutatkozása pedig további lehetőséget kínált arra, hogy a gyerekek megtapasztalják, milyen egy művészeti közösséghez tartozni. Az estét a fiatal balmazújvárosi énekesnő, Nagy Bogi koncertje zárta, aki zenei pályafutása során elért eredményei miatt példakép kicsik és nagyok számára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában