vár az új fürdő

2020.06.24. 13:21

Kiderült, mikor mehetnek ingyen strandolni a végzős debreceni középiskolások

Papp László polgármester Facebook-oldalán árulta el: június 30-án, kedden várják fürdőzésre a diákokat.

Fotó: Napló-archív

A koronavírus-járvány miatt a debreceni végzősök sem a megszokott módon zárták az idei tanévet: elmaradtak az ilyenkor szokásos ballagások, köszöntők, ünnepségek. Papp László, a cívisváros polgármestere május elsején levélben jelentette be Facebook-oldalán, hogy a rendkívüli helyzet miatt minden debreceni végzős középiskolás diák egy meghatározott napra ingyen belépőt kap a vadonatúj nagyerdei strandra, miután az megnyílik. Mint ismert, a kapunyitás az elmúlt hétvégén megtörtént, most pedig az is kiderült, az idén végzett tanulók pontosan mikor élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Papp László szerdán ismét levélben fordult a város végzőseihez. „Először is engedjétek meg, hogy Debrecen városa nevében szívből gratuláljak középiskolai tanulmányaitok sikeres befejezéséhez! Büszkék vagyunk rátok, és biztosak vagyunk abban, hogy a debreceni diákévek egy sikeres életet alapoznak meg. De ez a tanév nem volt szokványos a koronavírus-járvány miatt, ami lehetetlenné tette számotokra, hogy egymástól a diákhagyományoknak megfelelően elbúcsúzzatok. De ahogy korábban írtam, egy debreceni diák nem zárhatja diákéveit életre szóló élmény nélkül” – fogalmaz a polgármester, aki bejegyzésében megerősítette, ez a különleges élmény egy közös nap az új Aquaticum Debrecen Strandon.

A levélből kiderül:

a meghívás június 30-ára, keddre szól, 9-től 19 óráig, a belépéshez pedig diákigazolványra lesz szükség.

„Bízom benne, hogy maradandó élményben lesz részetek! Jó szórakozást kívánok nektek!” – zárul Papp László levele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában