Oktatás

2020.06.20. 14:30

Idén is gazdára talált a Szent Piroska-díj

Ebben az évben öt diák is részesülhetett a nyíracsádi iskola által alapított elismerésben.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A nyírségi település Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskolája 2014-ben alapította azt a díjat, amelyet minden évben azok a ballagó nyolcadik osztályos tanulók vehetnek át, akik az általános iskola valamennyi évfolyamán kitűnő tanulmányi eredményt értek el, példaadó magatartással, szorgalommal jártak élen, aktív közösségi munkát végeztek, és mindemellett több rangos versenyeredménnyel, szerepléssel is öregbítették az intézmény hírnevét. Az iskola névadójáról elnevezett Szent Piroska-díjat idén öt diák is kiérdemelte.

Ebben az évben Gugg Zsolt Hunor, Kerti Borbála, Kiss Máté 8. a osztályos, valamint Hudácskó Dóra és Szabó Ágnes 8. b osztályos tanulók vehették át az elismerést Garda László igazgató úrtól a ballagási ünnepség keretében.

Kedves Zilahi Enikő

Borítókép: Kiss Máté, Hudácskó Dóra, Kerti Borbála, Szabó Ágnes és Gugg Zsolt Hunor az idei Szent Piroska-díj boldog tulajdonosai

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában