Közbeszerzési eljárás indult

2020.06.01. 11:58

Épülhet a vízhálózat az ipari parkhoz

A közbeszerzési eljárás nyílt, az ajánlatokat június 15-ig kell benyújtani.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Közbeszerzési eljárást indított a debreceni önkormányzat az Észak-Nyugati Gazdasági Övezethez kapcsolódóan megvalósuló ivóvízellátást és szenny­vízelvezetést biztosító víziközmű építésére. Mint a Közbeszerzési Értesítőből kiderül, többek közt szennyvíz­átemelő telepet kell építeni az elektromos hálózatra való rákötéssel, beüzemeléssel, próbaüzemmel terv szerint, és ahhoz szennyvízvezetéket a Ragoda dűlőtől, bekötve a meglévő szenny­vízhálózatba, aknákkal, szerelvényekkel, idomokkal. Megépítendő az ipari park bekötőcsatornája, a szükséges áramlásmérővel; szennyvízvezeték az új szenny­vízátemelő és a Nyugati határolóút között, 1600 méter hosszon.

Létre kell hozni vízvezetéket a nyomásfokozó állomástól a Ragoda dűlő – Vezér utcai csomóponti meglévő vízvezetékig, ehhez történő becsatlakozásokkal, bekötve a meglévő vízellátási hálózathoz, tűzcsapokkal, műtárgyakkal, aknákkal, szerelvényekkel.

Kialakítandó egy nyomásfokozó állomás, aknákkal, irodakonténerrel, térvilágítással, szivattyú kiemelésére emelőszerkezet létesítésével, gépészeti berendezésekkel, az elektromos hálózatra való rákötéssel. Megépítendő továbbá mechanikai stabilizációs üzemi út, valamint az alatta futó hírközlési al­építmény-hálózat 1600 méter hosszúságban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában