netes ünnepség

2020.05.01. 12:01

Kisfilmmel lepték meg a ballagó péchyseket

Szokatlan és különleges módon, ugyanakkor a várhatónál is szomorúbban ért véget az idén végzettek számára a középiskola. Az iskolától, tanáraiktól és a diáktársaktól csak virtuálisan, az interneten keresztül tudtak elbúcsúzni.

Fotó: YouTube / pechyportal

Nem volt ez másként a Debreceni Szakképzési Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakgimnáziumában sem, ahol csütörtökön 17 órakor kezdődött a ballagás. Előtte nem sokkal a végzősöknek kiküldték a búcsúztató internetelérhetőségét. Amellett, hogy a végzősök az intézményvezető előre felvett beszédét megnézhették, meghallgathatták, egy meglepetésfilmmel is szembesültek.

Mint azt Kovácsné Magyar Mariann, az ünnepséget szervező pedagógus elmondta, iskolájukból három osztályból közel 90 végzős ballagott, ezúttal virtuálisan. Azért, hogy a világhálón keresztül személyesebbé tudják tenni a ballagásukat, az iskola egy meglepetésfilmet is készíttetett az osztályoknak. Ehhez a tablók voltak szükségesek. A tablókról a diákok fotóit és nevüket egy képszerkesztési technika segítségével egyenként kiemelték, így mintegy elbúcsúzva a tanulóktól.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában