videóval

2020.05.01. 16:04

Júniusban nyithat az új nagyerdei strand, Papp László meghívta a végzősöket

Minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap egy napra a vadonatúj fürdőbe, derül ki a polgármester pénteki Facebook-bejegyzéséből.

Fotó: Facebook/Papp László

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-posztban szólt Papp László polgármester a debreceni végzősökhöz pénteken, egyúttal egy különleges ajándékról is említést tett.

„Egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. Ebben szeretnénk nektek segíteni” – írja, hozzátéve, hogy a járványveszély és a szabályok betartása miatt elköszönő bulit nem tarthatnak, de a találkozás lehetőségét és élményét mégis átélhetik a diákok, ha akarják.

„Szándékaink szerint júniusban megnyitjuk az új strandot és nagyon bízom benne, hogy a járványhelyzet nem teszi lehetetlenné a terveinket. Ha pedig megnyitjuk, akkor ezen a nyáron egy napra legyen csak a tietek az új Aquaticum Debrecen Strand. Minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap arra a napra az új strandra”

- olvasható a bejegyzésben, melyhez egy videót is mellékelt a polgármester a fényárban úszó fürdőről.

Papp László közösségi oldalán közzétett levele teljes terjedelmében itt olvasható:

„Kedves Végzős Diákok!

Szeretném, ha tudnátok, hogy együttérzek veletek, amikor ebben a rendkívüli helyzetben életetek egyik nagyon fontos mérföldkövéhez, a középiskola lezárásához érkeztek. Teszitek mindezt úgy, hogy el sem tudtatok igazán búcsúzni egymástól, tanáraitoktól, iskoláitoktól a járványveszély miatt. Hétfőn megkezdődnek az érettségi vizsgák.

Kívánom nektek, hogy legyetek nagyon sikeresek mind az érettségi, mind pedig a felvételi alkalmával!

De!!!

Egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. Úgy gondolom, ha túl vagytok az érettségin és a felvételin, bizonyára örülnétek neki, ha lenne lehetőségetek egymástól elköszönni. Ebben szeretnénk nektek segíteni. A járványveszély és a szabályok betartása miatt elköszönő bulit nem tarthatunk, de a találkozás lehetőségét és élményét mégis átélhetitek, ha akarjátok. Szándékaink szerint júniusban megnyitjuk az új strandot és nagyon bízom benne, hogy a járványhelyzet nem teszi lehetetlenné a terveinket. Ha pedig megnyitjuk, akkor ezen a nyáron egy napra legyen csak a tietek az új Aquaticum Debrecen Strand.

Minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap arra a napra az új strandra. A részleteket egyeztetjük iskoláitokkal.

Addig is kitartást és sok sikert mindenkinek!

Papp László

polgármester”

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában