húsvéti ajándék

2020.04.14. 15:29

Több mint négy tonna sonka a fürdővárosba

Negyven dolgozót mozgósítottak, hogy az ajándékot szétoszzák a városban.

Fotó: Tibai Irma

Az egyik szállodatulajdonos nagyvállalkozó 6 millió forint értékben küldött 4 ezer 100 kilogramm húsvéti sonkát április 9-én a hajdúszoboszlóiaknak. A szállítmányt Czeglédi Gyula polgármester és a kistérségi szociális szolgáltató központ munkatársai vették át. – Városunkban más vállalkozások is komoly felajánlásokkal járultak már hozzá a helyzet javításához – mondta a város első embere.

A húsvéti étkek kiosztásához 40 dolgozót mozgósítottak – mondta el Holácsik Mariann, a szociális szolgáltató intézmény vezetője. A sonkákat elsősorban hátrányos helyzetű rászorulóknak osztották ki, de a hatalmas mennyiségből jutott a közszféra dolgozóinak, illetőleg mindazoknak, akik az elmúlt hetekben sokat tettek a város egészségbiztonságáért: ilyenek az egészségügyi, a szociális szektor, a rendőrség, a tűzoltóság, és a nyugdíjas szervezeteknek is juttat az adományból az önkormányzat.

Tibai Irma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában