ellenőriztek

2020.04.20. 18:06

Minden rendben a hajdúböszörményi idősotthonban

Felkészült az intézmény a feladatellátásra.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Mint ismeretes, országszerte elindult az idősotthonok ellenőrzése az idős emberek védelme érdekében. A Hajdúböszörményi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya április 17-én tartott ellenőrzést a Fazekas Gábor Idősek Otthonában – olvasható a helyi önkormányzat közleményében, amely a hajdúváros hivatalos honlapján jelent meg hétfőn.

Mint írják, a vizsgálat kiterjedt a járványhelyzethez kapcsolódó jogszabályok, utasítások betartására, a személyi feltételek felmérésére, a védőeszközök meglétére, szabályos alkalmazására, a fertőtlenítőszerek rendelkezésre állására, azok szabályos használatára, a munkavállalók speciális feladatok ellátására történő képzésének megtörténtére és az izoláció szabályos kialakítására, alkalmazására.

A vizsgálatot végzők az intézményben mindent rendben találtak, a feladatellátásra felkészült az intézmény

- olvasható a közleményben.

Az otthonban látogatási tilalom van, azonban adott a lehetőség a hozzátartozókkal történő kapcsolattartásra Messengeren keresztül, előre egyeztetett időpontban.

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata köszönetét fejezi ki a Fazekas Gábor Idősek Otthonában dolgozók áldozatos és lelkiismeretes munkájáért, mellyel a járvány ideje alatt is segítik és óvják a leginkább veszélyeztetett korosztályt.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos további cikkeinket ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában