kilépések

2020.02.28. 15:55

Mi lesz a Jobbik Debreceni Alapszervezetének sorsa?

Fotó: Matey István

Újabb hat tag kilépésével megszűnt a Jobbik Debreceni Alapszervezete. Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy közel 16 év után kilépek a Jobbik Magyarországért Mozgalomból. Képviselői munkámat az eskümhöz hűen és a Jobbik alapítóinak a szellemiségében folytatni fogom. A maradék debreceni szervezetből velem tart öt tagtársam, akik szintén hosszú évek óta szolgálták a Jobbikot. A szervezet tagsága ezzel tíz fő alá csökkent, így a Jobbik alapszabályának értelmében a péntekkel megszűnt az ország második legnagyobb, 2004 óta működő jobbikos alapszervezete – közölte levelében Kőszeghy Csanád Ábel önkormányzati képviselő, Hajdú-Bihar megyei alelnök.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye cáfolta Kőszeghy Csanád Ábel kijelentését. Mint közleményükben írták, a híresztelésekkel ellentétben nem szűnt meg a Jobbik debreceni alapszervezete. A kilépések ellenére a működés folyamatos, minden a szabályoknak megfelelően történik.

HBN

Borítóképünkön Kőszeghy Csanád Ábel látható a debreceni közgyűlés egyik korábbi ülésén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában