közel hatvan maskarás

2020.02.15. 17:54

Jelmezek és műsorok a farsangon

Február 15-én, szombaton tartotta az Esztári Irinyi Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a farsangot a művelődési házban.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

A szombati napon sokan gyűltek össze a farsangra, hogy a jelmezeseket és a diákok műsorát megtekintsék. Törökné Csörsz Csilla intézményvezető elmondta, hogy a nyolcadik évfolyam feladata a szervezés, természetesen a pedagógusok, szülők is segítséget nyújtanak.

A jelmezesek felvonulásával kezdődött a műsor: itt pávahercegnőt, drakulát, focistát több verzióban is láthattak, de a tündér, pókember és popcorn figura is nagy sikert aratott. A közel hatvan maskarást a zsűri értékelte több kategóriában is. A legjobbak ajándékokat kaptak. A díjakat Majosi Pálma, a Berettyóújfalui Tankerület szakmai igazgatóhelyettese adta át a gyerekeknek.

A popcorn sikeres volt
Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Minden osztály fellépett

A farsangi mulatságon szokás, hogy minden osztály zenés-táncos műsorral lép fel. Idén is így volt: az elsősöktől a nyolcadikosokig minden osztály műsort adott. Vendégként még a gáborjáni tánccsapat is fellépett. A napot tombolasorsolás zárta, amelyen közel száz értékes nyeremény talált gazdára a felajánlásoknak és a számos támogatásnak köszönhetően.

Nagyné Kelemen Mónika

Jelmezes nyertesek:

Legötletesebb:

1. hely: Televízió

2. hely: Álomtízóraisok

3. hely: Charlie Chaplin

Különdíj: Vadász

Legrémisztőbb:

1. hely: Kalóz

2. hely: Varázsló

3. hely: csontváz dínó

Különdíj 1, 2: Drakula, két változatban

Leg munkaigényesebb:

1. hely: Popcorn

2. hely: Hőlégballon

3. hely: Mine Craft

Különdíj: Spongyabob

Szépség:

1. hely: Páva hercegnő

2. hely: Kockásfülű nyúl

3. hely: Virágtündér

Különdíj: Pocahontas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában