helyi kultúra

2019.11.04. 10:07

Számvetés, találkozás, szórakozás, díjátadás az elszármazottak találkozóján

Közel 150-en vettek részt a tetétleni elszármazottak találkozóján.

A sokak által régóta várt találkozó idén rendhagyó módon az idősek napjával egybekötve valósult meg. A találkozót Borbélyné Fülöp Hajnalka polgármester asszony nyitotta meg, aki megható beszéddel köszöntötte a település időseit, elszármazottait, majd a településről készült látványos kisfilmek bemutatásán túl, részletesen beszámolt a falu életében történt jelentős változásokról.

A rendezvényre ellátogatott Bodó Sándor államtitkár, országgyűlési képviselő is. A résztvevők szórakoztatásáról a helyi idősek, iskolások, óvodások előadásán túl, dr. Komáromi István, művész nevén Komáromi Pisti nyugalmazott tábornok, pop-rock szerző és előadóművész zenés műsorával gondoskodtak a szervezők. A rendezvény vidám és egyben nosztalgikus hangulatban telt, ahol a megható és ünnepélyes pillanatokból sem volt hiány. A rendezvényen ugyanis sor került a legidősebb tetétleni lakosok köszöntése mellett a helyi közösség szolgálatában kiemelkedő érdemeket szerzett személyek kitüntetésére is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában