tisztújítás

2019.11.28. 13:46

Pajna Zoltán lett a MÖOSZ elnöke

Tisztújító ülést tartott a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége november 27-én, Budapesten. Az új elnök Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke lett.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat

A szervezet élén az előző években Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke állt, Pajna Zoltán társelnöki szerepet töltött be. A mostani ülésen, melyen valamennyi megyei önkormányzat képviseltette magát, a hajdú-bihari elnöknek szavaztak bizalmat – tette közzé honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat.

A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége a megyei önkormányzatok érdekeit védi és képviseli, valamint szerepet vállal a megyei és más önkormányzatok közötti kapcsolatok fejlesztésében. A megyei közgyűlésekhez hasonlóan, a MÖOSZ közgyűlése is öt évente választ elnököt és társelnököket tagjai közül.

A 2019-2024-es időszakban a MÖOSZ elnöke Pajna Zoltán, társelnökei Bánné dr. Gál Boglárka, Bíró Norbert, Majthényi László, Németh Zoltán, Seszták Oszkár, Szabó István és Zalai Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában