családi nap

2019.09.16. 08:17

Szomszédsági nap a közösség építéséért

Az identitás erősítése az egyik célja a népszerű programnak.

Fotó: Kiss Annamarie

Fotó: Kiss Annamarie

A Debreceni Művelődési Központ Csapókerti Közösségi Háza és a Csapókerti Baráti Kör Egyesület tizenötödik alkalommal rendezte meg a Csapókerti Szomszédsági Napot szombaton.

A rendezvény Csapókert városrész őszi szabadtéri ünnepe, egyben bemutatkozási lehetőség a házban működő csoportok számára. Céljuk az identitás erősítése a városrészben és a helyi civil szervezetekben, az intézmény és a közösségek együttműködésének támogatása. A rendezvényen Papp László polgármester bizakodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy jövőre kívül-belül megújulhat a Csapókerti Közösségi Ház. Tasó László országgyűlési képviselő az összetartozás erejét hangsúlyozta.

Szilágyi Edina önkormányzati képviselőjelölt beszédében megjegyezte, hogy a városrészi családi napoknak mindig van valamiféle különleges közösségépítő, közösséget összekovácsoló és összetartó ereje, ahol a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki egyformán jól érzi magát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában