hasznos ajándék

2019.09.19. 12:27

Nádudvari tálat kapott koncert után Pataky

Az Edda művek frontembere a fazekasságáról híres kisvárosban kapta az ajándékot.

Fotó: Komán Nagy Imre

A közönség számára ingyenes, élő koncertet adott az egyik legismertebb magyar rock banda a XVII. Nádudvar Napja előestéjén szeptember 13-án, pénteken. E szerencsés napon a jól ismert örökzöldek, mint A hűtlen, Kölyköd voltam, Gyere őrült vagy a Mi vagyunk a rock (ez egyben az új könyvük címe is) dallamai mellett újabb nóták is elhangzottak.

Fotó: Komán Nagy Imre

A másfél órás buli végén az éppen elköszönés előtt álló zenekarvezetőhöz meglepetésként érkezett a színpadra a város polgármestere, Beke Imre, aki elmondta, hogy a hetvenes években ők már találkoztak Miskolcon. Akkor kezdett Pataky Attila az Eddában énekelni. Kedvence lett a zenekar a most nyugdíjba vonuló polgármesternek, s szerette volna még hivatali ideje alatt ide hívni őket. Annak örömére, hogy ez sikerült nádudvari kerámiával, egy mázas főzőedénnyel ajándékozta meg az együttes vezetőjét.

Pataky örömmel fogadta a hasznos ajándékot, hiszen, mint mondta, felesége nagyon szeret sütni-főzni, így minden bizonnyal hasznát veszik a míves tálnak.

M. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában