szépségverseny

2019.09.28. 09:58

Megvan a Loki Szépe!

Megválasztották a legszebb DVSC-szurkolót: Csobán Mónika tetszett a legjobban a zsűrinek.

Fotó: dvsc.hu

Véget ért a nagy érdeklődés mellett zajló Loki Szépe szépségverseny csütörtökön, melyet immár a negyedik alkalommal rendezett meg a DVSC Futball Zrt. – írja a klub honlapja.

A döntőbe jutó tíz hölgy két körben mérte össze erejét: elsőként sportos öltözetben, és természetesen Loki-mezben, míg másodjára koktélruhában mutatkoztak be.

A zsűrit ezúttal a DVSC labdarúgói, Tőzsér Dániel, Nagy Sándor, Hrabina Alex, Pávkovics Bence, Haris Attila és Haruna Garba, valamint a tavalyi verseny nyertese, Szakál Vivien alkotta. A zsűri tagjai a megjelenésen és a szépségen kívül a kisugárzást is pontozták a lányoknál.

Rendkívül szorosra sikeredett a vége, hisz mindössze néhány pont döntött a győztesről – aki a 17 esztendős Csobán Mónika lett. A második helyen Nagy Alexandra, míg a harmadikon Nemes Brigitta végzett. A verseny különdíjasa Kubosi Lívia lett, akit a helyszínre ellátogató érdeklődők választottak meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában