önkormányzati választás

2019.09.23. 20:22

Európai minimálbért ígért

Apránként, falvanként, városonként kell visszavenni Magyarországot a Fidesztől – jelentette ki Gurmai Zita, szocialista országgyűlési képviselő Debrecenben egy DK-s lakossági fórumon, hétfőn.

Elmondta: Debrecenben nem sikerült az ellenzéknek teljes mértékben összefogni, mert az önzés, az egyéni ambíciók erősebbnek bizonyultak. Ezután arra emlékeztette a hallgatóságot, hogy Debrecen sokat köszönhet a szocialista kormányoknak.

Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke a fórumon egyebek mellett az euró és az európai minimálbér bevezetését szorgalmazta. Azt állította, hogy Papp László, Debrecen polgármestere nem emelt szót sem az önkormányzatok jogainak csökkentése, sem a kórházak, sem az oktatás elvételekor.

A Fidesz debreceni szervezete úgy reagált, hogy egyik ellenzéki polgármesterjelölt sem alkalmas vagy méltó a debreceni emberek érdekeinek képviseletére. Ugyanolyan komolytalanok és döntésképtelenek lennének a város élén, mint amilyenek a jelöltállításkor is voltak – írták. Kifejtették: az ellenzéki jelölteknek nincs semmilyen jövőképük, nincs városvezetési stratégiájuk, csak a folytonos zavarkeltéshez értenek.

Végül a Fidesz arra kérte a debrecenieket, hogy október 13-án a biztonságot, a stabilitást és a fejlődést válasszák. Ne hagyják, hogy cirkuszt csináljanak a városból.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában