nyeregbe!

2019.08.04. 19:42

Különleges programra invitálják a motorosokat

A cél a Szent Damján-táborban nyaraló gyerekek boldogabbá tétele.

Fotó: Pixabay

Nem mindennapi eseményre hívják a segítő szándékú motorosokat: augusztus 7-én, szerdán megszépíthetik a Debrecen melletti Szent Damján-táborban nyaraló gyerekek délutánját – derül ki a Hegylakók.hu motorosportálon megjelent felhívásból.

Nemes cél

Immáron húsz éve minden nyáron megrendezi a görögkatolikus egyház a Szent Damján-tábort a közép- és enyhe fogyatékkal élő gyermekek számára. A résztvevők főleg értelmileg sérültek, de a tábor kapui nyitottak bármilyen fogyatékkal élő gyermek előtt.

Ebbe a táborba évek óta kilátogat a Görögkatolikus Motorosok Közössége is. És ezek a fiatalok, gyermekek a világ legnagyobb szeretetével hálálják meg azt, hogy egy délután erejéig motorosoknak érezhetik magukat – olvasható a felhívásban, mely rámutat: már a hang, a motor érintése is hatalmas örömöt okoz a táborozóknak, hát még a bukósisak. Aki szeretne, most csatlakozhat hozzájuk.

Helyszín a Debrecen mellett lévő Dorcas Camping (Vekeri-tó). Gyülekező augusztus 7-én 15.00-kor a Debrecen, Mikepércsi út kifelé vezető oldalán fekvő MOL-kútnál. A kempingbe 15.15-kor indulnak tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában