diplomaosztó

2019.07.05. 18:23

Újra frissdiplomások mosolyogtak Debrecenre

Lassan véget érnek a Debreceni Egyetem nyári diplomaosztói.

Fotó: Molnár Péter

A Debreceni Egyetem egyik legnépszerűbb hivatalos eseménye a diplomaosztó ünnepség. A karok által évente gyakran kétszer is megrendezett oklevélátadó ceremóniára az egyetem patinás főépületében kerül sor. Míg más felsőoktatási intézmény limitálja az ünnepségen résztvevő hozzátartozók számát, addig a Debreceni Egyetem egy 500 fős teremben kivetítéssel, a kicsiknek babaszobával teszi emlékezetessé ezt a minden diák életében mérföldkőt jelentő eseményt.

A Természettudományi és Technológiai Kar ezúttal pénteken 10 és 13 órai kezdettel rendezte ezen ünnepségeit, a Fogorvostudományi Kar végzősei ugyancsak péntek délután kezdődő eseményen vehették át oklevelüket.

 

A sor folytatódik, a Műszaki Kar ünnepsége július 6-án, szombaton 10 órakor, az Állam- és Jogtudományi Kar rendezvénye pedig szintén szombaton, 14 órakor lesz a Főépület Díszudvarán.

Azok kedvéért, akik valamiért nem tudnak személyesen részt venni, a diplomaosztókat interneten keresztül élőben közvetíti a hirek.unideb.hu oldalon az egyetem Multimédia és E-learning Technikai Központja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában