különleges hangulat

2019.07.06. 13:26

Lángos, szexmagazin, ventilátor: a hőség ellenére óriási tömeg volt a debreceni Zsibiben

Rákosi-címeres egyforintos, retró balatoni képeslap és olcsó női alsó ruhanemű éppúgy kapható volt szombaton a debreceni használtcikkpiacon, mint meggy, fokhagymafüzér és kétes minőségű számítástechnikai eszközök.

Fotó: Vass Attila

Fotó: Vass Attila

A Vágóhíd utcai főkapunál ezúttal is árusok sorakoztak a terményeikkel és a tarka nyári virágaikkal, s a ki- és bejutás pedig ugyanúgy némi zsúfolódással járt, mint az év kevésbé forró hétvégéin. A megszokott ócska és új holmik mellett az aktuális teendők és a hőmérséklet miatt napjainkban a ventilátoroknak, kerti szerszámoknak és az italoknak van nagy keletjük.

 

Az igazi zsibisek ilyenkor se engednek a szokásukból, és türelmesen kivárják a sorukat, hogy összeköthessék a nézelődésüket egy jó kínaival vagy lángossal. A tűző napon várakozóknál talán csak a sütőpavilonokban szorgoskodóknak van nehezebb dolguk, hiszen ők a tűzhely melegénél készítik a finomságokat.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában