gazdikereső

2019.07.23. 16:03

Ezúttal három kutyus és egy cica keres szerető gazdit

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal.

Fotó: EÁÁ

A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy +36-20/402-4301-es telefonszámon.

Kirlia semmi másra nem vágyik, csak egy kertre, egy gazdira és simogatásra. Nincsenek túl nagy igényei, szívesen költözne idősebb emberek mellé is, társnak. Kedves, közvetlen szuka, 4 éves körüli. Lakásban nem rongál, nem szed szét semmit. Akár kinti tartással is keresünk számára gazdit.

Mustár egy hízelgős, kis termetű, 10 év körüli szuka. Imádja az embereket, ragaszkodó, tündéri természetű kutyus. Kutyákkal és gyerekkel is nagyon barátságos, pórázon szépen sétál. Szobatiszta, nem rombol. Benti vagy kinti-benti tartásra keresünk számára otthont, ahol sokat tudnának vele együtt lenni.

Ego 5 éves, német juhász kan. Barátságos, kissé félénk természetű. Pórázon láb mellett közlekedik, nem húz. Nincs nagy mozgásigénye, szívesen ücsörög és nézelődik, de szeret sétálni. Egyelőre orvosi kezelés alatt áll. Olyan helyet keresünk számára, ahol ismerik a fajtát és társként tekintenének rá.

Roberto egy nagyon kedves, barátságos, 1 év körüli cica. Játékos, bújós kandúr, aki ha embert lát, már dorombol is. Szívesen alszik ölben, más cicákkal jól kijön, de egyedül is csendesen eltölti az idejét. Kizárólag benti tartással keressük neki az álomgazdit.

HBN|Fotók: EÁÁ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában