Nyári tábor

2019.07.30. 07:41

Élményben gazdag tábor Hajdúsámsonban

Két nap erejéig Boldogkőváraljára vonulnak majd át a táborozók.

Fotó: Dandé Melinda

Gyermektábor vette kezdetét a hajdúsámsoni Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében július 29-én, a településen élő, dolgozó szülők gyerekei számára.

Az első napon a Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói tartottak előadást az internet és a közösségi oldalak veszélyeiről, a gyerekek kipróbálhatták egymáson a bilincset, majd zenei foglalkozáson vehettek részt egy meghívott énektanár vezetésével, az arra kedvet kapók pedig furulyázhattak is.

Az elkövetkezendő napok programjai között szerepel a felelős állattartásról szóló előadás, a katonai bemutató és a könyvtárlátogatás. A táborozás fénypontja egy kétnapos boldogkőváraljai kirándulás lesz az önkormányzat tulajdonában lévő vendégházban.

A fentiekben felsorolt események is bizonyítják, hogy a táborban résztvevők tartalmas, élménydús hétnek lesznek a részesei a nyári szünidő alatt, és már a legelső napon nagyon jól érezték magukat.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában