Helyi közélet

2019.03.16. 14:35

„Zenei cseppek” a termálfürdőben

Püspökladány - Tizenhatodik alkalommal adott otthont a Csenki Imre Vegyeskar nagy sikerű Thermál-koncertjének a Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógyfürdő.

Püspökladány - Tizenhatodik alkalommal adott otthont a Csenki Imre Vegyeskar nagy sikerű Thermál-koncertjének a Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógyfürdő.

A kórus előadásában hallhattunk reneszánsz művet, a víz témája köré épített népdalfeldolgozásokat, néger spirituálét. A műsort a debreceni Csokonai Színház két énekművésze, Kuczmog Klaudia és Antoni Norbert előadása színesítette.

A program része volt a kórus által hirdetett rajzverseny eredményhirdetése, amelyre általános iskolások rajzait várták „Vízizene” témában. A beérkezett pályaműveket Karászi Judit festőművész bírálta el, a legjobb munkákból a vegyeskar idén ősszel, fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából naptárt jelentet meg – tájékoztatta a Naplót Kenéz Szilvia

A rajzverseny legjobbjai:

Alsó tagozat:

1. Forgács Flóra Zoé, 1.b. Kálvin Téri Általános Iskola

2. Luo Zi Xiao, 1.b. Kálvin Téri Általános Iskola

3. Kovács Benett, Petőfi Sándor Általános Iskola, 1.b.

Felső tagozat:

1. Varga Krisztián, Szerepi Kelemen János Általános Iskola, 6.o.

2. Horváth Alex, Szerepi Kelemen János Általános Iskola, 5.o.

3. Lakatos Patrik, Szerepi Kelemen János Általános Iskola, 5.o.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában