Helyi közélet

2019.03.06. 14:14

Újabb épület működhet olcsóbban Nánáson

Hajdúnánás - Átadták a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, Központ megújult épületét, amely teljes energetikai korszerűsítésen esett át.

Hajdúnánás - Átadták a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, Központ megújult épületét, amely teljes energetikai korszerűsítésen esett át.

- Hamarosan végére érünk annak a folyamatnak, amelyet néhány évvel ezelőtt kezdtünk el. Szinte nincs olyan közintézmény Hajdúnánáson, amely ne újult volna meg az elmúlt időszakban – kezdte köszöntőjét Hajdúnánás polgármestere. Szólláth Tibor elmondta: az elmúlt pár évben azért dolgoztak, hogy a város közintézményei lehetőség szerint úgy újuljanak meg, hogy fenntartásuk kisebb költséget jelentsen az önkormányzatnak, a közösségnek, továbbá jobb feltételeket, körülményeket tudjanak biztosítani az ott dolgozóknak, az ügyfeleknek.

- Ez a közösség szívén viseli a település jelenét és jövőjét - folytatta a köszöntők sorát dr. Tiba István országgyűlési képviselő, aki hozzátette: kihasználva a lehetőségeket, igyekszik a város közössége megteremteni mindent annak érdekében, hogy a jövője biztató legyen.

- Harsányi Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában