Helyi közélet

2019.03.08. 14:00

Terítéken a címlaplányok

Debrecen - Nagyon sokat köszönhetek a modellkedésnek – vallja Bódi Sylvi.

Debrecen - Nagyon sokat köszönhetek a modellkedésnek – vallja Bódi Sylvi.

Az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna vadonatúj műsora, a Toplista szerda esténként kerül képernyőre. Mindig más témával készülnek a top 10-es listába, ezen a héten az ország legdögösebb címlaplányait rangsorolták.

Az interneten percenként „születnek” bikinis vagy meztelen képek, így lassacskán eltűntek a férfimagazinokból a profi fotós által készített, ízléses fényképek. A top 10-es listában olyan hírességek tűntek fel, mint Majoros Hajnalka, akit egykor Dundikaként ismertünk, Hargitai Bea, akiből üzletasszony lett, de ne felejtsük el a híres duót a címlaplányok történetében, a Fresh-lányokat. Azonban a dobogós helyezettek közt egy debreceni lány az ezüstérmet zsebelte be.

Az egykori nyuszilány

Bódi Sylvi poszterei mai napig sok autószerelő műhely falán felbukkannak. A kétezres évek elején az egyenszőke szilikonbombázók korában a sötétbarna hajával kirítt a többiek közül. – Számtalan szép emléket őrzök a címlaplány korszakomból, de mégis az egyik legviccesebb és legkedvesebb emlékem, amikor egy vékony pallón állva kellett szexinek lennem úgy, hogy alattam krokodilok úszkáltak – nyilatkozta a csatornának Sylvi. Hangsúlyozta: – Azt gondolom, más volt annak idején egy fotózás, mint most, akkoriban különlegesnek számított, ha valakiről bikinis vagy meztelen képek készültek. Bevallom, így, bölcsebb fejjel már bizonyos dolgokat másképp csinálnék – mondta az egykori nyuszilány. Tinédzserként híres és népszerű akart lenni, a modellkedésnek köszönhetően teljesült az álma. Majd másodsorban a másik szenvedélyének, az utazásnak és a szörfözésnek akart hódolni; jelenleg egzotikus szigeteken utazós vlogot készít az egykori debreceni szépségkirálynő.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában