Helyi közélet

2019.03.08. 13:26

Ön szokott belépőket vásárolni interneten?

Debrecen - Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az online jegyvásárlással kapcsolatban.

Debrecen - Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az online jegyvásárlással kapcsolatban.

Szoktam interneten jegyeket venni. Nemcsak a keresőben elsőként feljövő oldalt nézem meg, hanem általában a legfelső hármat. Előfordult már, hogy nem ugyanannyiért adták a jegyeket.

Nem vásárolok a világhálón keresztül belépőket. Egyszerűbb a helyszínen ezt megtenni. Utóbbi esetben például nem kell a személyes adataimat megadni, nem szükséges pénzt átutalni.

Ritkán szoktam ezzel élni. Körülbelül egy hónapja rendeltem meg így egy ezotériával kapcsolatos budapesti előadásra szóló belépőt. Azzal minden rendben volt, nincs rossz tapasztalatom.

Igen, vásárolok így belépőket. Legutóbb egy debreceni májusi futóversenyre vettem a neten jegyet. Bulibelépőket is szoktam venni. Általában a legelső feljövő oldalt használom.

Igénybe veszem ezeket a szolgáltatásokat. Jók a tapasztalataim. Úgy szoktam keresni, hogy az esemény mögé odaírom a „legolcsóbb” szót is. Ezen találatok közül 4-et, 5-öt szoktam megnyitni.

HBN | Fotók: Kiss Annamarie

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában