Helyi közélet

2019.03.03. 08:25

Kezdjük a körmökön a tavaszi felfrissülést!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamarosan beköszönt a tavasz, vele együtt pedig a legújabb körömtrendek is.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamarosan beköszönt a tavasz, vele együtt pedig a legújabb körömtrendek is.

Körmeink egészsége és szépsége természetesen az év minden szakában fontos szempont. Ám míg télen inkább a meleg és sötét színek hódítanak, tavasszal már nyithatunk a bohókásabb, élénkebb körömszínek felé is. A trendeket illetően azonban nemcsak a színek felhozatalát említhetjük meg, hanem a legújabb technikákat is, melyeket érdemes lehet kipróbálni.

A díszítésnél a körmöknél is abszolút nyerő választás lehet a gyöngy, melyet leginkább a romantikus lelkületű hölgyeknek ajánlanak. Akár hétköznapokon, akár egy-egy alkalmi eseményen is feldobhatja a manikűrünket. Extrémeknek akár háromdimenziós ékek is kerülhetnek az ujjvégeikre, tavasszal rendkívül népszerűek a rózsamotívumok.

Irány az űr!

2019-ben továbbra is hódít a galaxis ihlette ragyogás, melyek a ruhadarabokon túl a körmökön is visszaköszönnek. A sötétkék, -lila és vörös alkalmazásával és glamúros csillogásával egészen biztos, hogy feldobja a kedvünket, és a csillagok között érezhetjük magunkat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában