Helyi közélet

2019.03.05. 14:51

Háromszor járt börtönben

Budapest - A debreceni Sári Évi megmutatta, mennyit tud leolvasni az emberekről.

Budapest - A debreceni Sári Évi megmutatta, mennyit tud leolvasni az emberekről.

A TV2-n Kasza Tibi műsor vezetésével indult a Pénzt vagy éveket! című show, melyben csak a kor számít. Minden adásban egy sztárpáros játszik a 10 millió forintos nyereményért. Az a feladatuk, hogy kitalálják az eléjük állított ismeretlen játékos életkorát. Egy-egy adásban 6+1 ember életkorát kell megtippelni, s ahogy halad előre a játék, egyre nagyobb a tippelés tétje. Minden elhibázott év egyre többe kerül: először 100 ezer forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600 ezret. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A két cserfes és bohókás barátnővel, Hargitai Beával és a debreceni Sári Évivel indult a műsor harmadik évada; ők már 15 éve ismerik egymást.

Kalandos évek

A lányok az első körben 100 ezer forintot vesztettek, majd a következő körben – ráérezve a játék „ízére” – már telibe találták az előttük álló ember életkorát. Így a harmadik körnek majdnem a teljes összeggel vágtak neki. Sári Évi a műsorban felidézte egyik maradandó élményét, hogy volt már börtönben, sőt nem is egyszer. Utoljára Baracskán, az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet ebédlőjében énekelt, ahol még autogramot is kértek tőle.

A lányok körről körre vesztették el a pénzüket, úgyhogy kétmillió-százezer forinttal a „zsebükben” fordultak a döntőbe. Évi – Kasza Tibit félbeszakítva – egy gyerekkori történetét csacsogta el. – Majdnem felgyújtottam a lakásunkat! Halrudacskát akartam készíteni, oda is tettem az olajat a tűzhelyre melegedni, s bementem a szobámba. Majd azt vettem észre, hogy fekete füst jön be. Kiszaladtam – és lángolt az olaj! Telibe öntöttem vízzel… Már tudom: hiba volt – nevette (most már) a musical-énekesnő.

A lányok egymillió-kétszázezer forinttal távoztak a műsorból.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában