Helyi közélet

2019.02.19. 08:35

Légy büszke szüleidre!

Debrecen - Készíthettek videót, fényképet, rajzot, írhattak akár drámát is.

Debrecen - Készíthettek videót, fényképet, rajzot, írhattak akár drámát is.

A cívisváros diákjai és pedagógusa is nyert díjat a #Mutimitdolgozol országos általános iskolai versenyen – erről ír sajtóközleményében a pályázatot meghirdető British Telecommunications. A verseny célja az volt, hogy a gyerekek megmutassák, miért büszkék a szüleikre és néznek fel rájuk a munkájuk miatt. A diákok bármilyen műfajjal nevezhettek: készíthettek videót, fényképet, animációt, rajzot, festményt, írhattak szöveget, akár drámát is. A felhívásra 121 darab érvényes alkotás érkezett az ország számos pontjáról.

Három kategóriában is debreceniek nyertek: Matolcsi Tímeának, a debreceni Benedek Elek Általános Iskola 2. a osztályos tanulójának megható filmje, amely azt mutatta be, miért büszke katona édesapjára, 1008 szavazattal nyerte el a közönségdíjat. Különdíjat kapott Legjobb rajz kategóriában Kóra Fruzsina, a debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI 4. c osztályos tanulója. A legaktívabb tanár díját pedig Béres Ilona Edit, a debreceni Hatvani István Általános Iskola tanára érdemelte ki, aki a legtöbb diák pályázatát küldte be a versenyre. Az elismeréseket február 12-én adták át Budapesten.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában