Helyi közélet

2017.12.01. 13:52

Változás az adventi villamos indulási idejében

Debrecen - Az adventi gyertyagyújtás december 3-ai programjához igazodva a DKV módosítja a 2-es adventi villamos indulási idejét.

Debrecen - Az adventi gyertyagyújtás december 3-ai programjához igazodva a DKV módosítja a 2-es adventi villamos indulási idejét.

A rendezvény sajátossága miatt a szervezők kérésére 16:30 és 17:30 között szünetel a villamosok közlekedése a Kossuth téren. Ezért a villamosok az érintett időszakban két szakaszon közlekednek:

  • Nagyállomás - Városháza - Nagyállomás
  • Kálvin tér - Egyetem/Doberdó utca - Kálvin tér
  • Az adventi villamosok a városi fények felkapcsolásával, előreláthatólag 17:15 perckor borulnak fénybe a Kossuth téren. A fények felkapcsolása után az 1-es adventi villamosra - amely a Nagyállomásig közlekedik - felszállási lehetőség a Kossuth tér elnevezésű megállóhelyen lesz, a 2-es, adventi élőzenés villamosra a Kálvin tér megállóhelyen tudnak felszállni az utasok, amely a Doberdó utca irányába közlekedik.

    Az 1-es élőzenés adventi villamos indulási ideje a Nagyállomásról 18:08 perc.

    Az adventi villamosok menetrend szerint közlekednek, csak érvényes jeggyel vagy bérlettel vehetők igénybe.

    - DKV -


    [related-post post_id="3696632"]

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában