Helyi közélet

2017.12.14. 17:50

Közvetlen járat indul Debrecenből Barcelonába

Debrecen - A cívisvárosból először repülhetünk Barcelonába közvetlen charterjárattal.

Debrecen - A cívisvárosból először repülhetünk Barcelonába közvetlen charterjárattal.

Az új Debrecen-Barcelona (El Prat) járattal szinte komplett a nyári charter szezon a Debrecen Airporton. Az első Barcelona-járat pénteki napokon hetente egyszer fog közlekedni 2018. június 15. és szeptember 28. között. 2018 nyarán emellett Debrecenből a görögországi Zakyntosra, a török tengerpartra, Antalyaba, a fekete-tengeri Burgaszba és az egyiptomi Hurghadára is elrepülhetünk. Erfurtból, Lipcséből és Drezdából pedig kelet-német vendégek érkeznek rendszeresen a nyári menetrendben Debrecenbe és Hajdúszoboszlóra - közölte Tamás László járatfejlesztési igazgató.

Komora Zoltán, az IBUSZ vezérigazgató-helyettese hozzátette: „Nagy örömünkre szolgál, hogy Debrecenből a történelem során elsőként mi biztosíthatunk Barcelonába közvetlen charterjáratot, ami Európa egyik legkeresettebb és legvonzóbb úti célja. A 2018-as évre vonatkozóan nagyon optimisták vagyunk, a szezon végéig Debrecenből több mint 2500 Barcelonába induló utasra számítunk.”

- Debrecen Airport -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában