Helyi közélet

2017.12.01. 12:01

Kisdiákok versenyeztek Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - A rendőrök közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartottak gyerekeknek Debrecenben.

Hajdú-Bihar - A rendőrök közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartottak gyerekeknek Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság Debrecenben rendezte meg november 30-án a Gyermek Iskola Kupa elnevezésű közlekedésbiztonsági verseny megyei döntőjét.

A versenyen 11 oktatási intézmény 4 fős csapatai vettek részt. Valamennyi csapatot egy első, egy második, egy harmadik és egy negyedik osztályos tanuló alkotta.

A versenyzők az életkori sajátosságaiknak megfelelő KRESZ, illetve közlekedési tesztlapot töltöttek ki, valamint a rendezvénynek helyszínt biztosító iskola tornatermében felépített szabályossági pályán az 1. és 2. osztályosok gyalogosként, míg a 3. és 4. osztályosok kerékpárosként közlekedve adtak számot tudásukról.

Az első helyezést a debreceni Huszár Gál Gimnázium és AMI csapata szerezte meg, második a berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola lett, míg a harmadik helyezést a debreceni Csapókerti Általános Iskola csapata érte el.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában