Helyi közélet

2017.11.07. 15:46

Milyennek szeretné látni a felújított Aranybikát?

Debrecen - Ragaszkodjunk a múlthoz, vagy jöhet egy teljesen új elképzelés? Olvasóink mondják el véleményüket a Hotel Aranybika felújításáról.

Debrecen - Ragaszkodjunk a múlthoz, vagy jöhet egy teljesen új elképzelés? Olvasóink mondják el véleményüket a Hotel Aranybika felújításáról.

Szolomájer Franciska, hallgató

Első lépésben ki lehetne javítani a hibákat a homlokzaton, arany színnel bevonni a stukkókat. A későbbiekben pedig összhangba hozni az épület két szárnyát, mert a jelenlegi állapotában nem szép.

Kuchar Teréz Viktória, general asszisztens

Bár nagyon híres épület, de véleményem szerint nem kell mindig ragaszkodni a múlthoz. Én elbontanám a hotelt, és helyette egy füves parkot létesítenék szökőkúttal.

Herczku Dániel, tanuló

Meg kellene tartani, hiszen a cívisváros egyik emblematikus létesítményéről beszélünk. A téren szinte minden új, így legalább egy klasszikus épület megmaradna.

Hodosi Nikolett, hallgató

Nem vagyok debreceni, de az Aranybikát természetesen én is ismerem. Ahogy látom, ráférne egy kis felújítás, a jobb oldali rész homlokzatát viszont teljesen átalakítanám.

HBN|Fotók: Molnár Péter


[related-post post_id="3672319"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában