Helyi közélet

2017.11.11. 10:00

Hat köbméter komposzt lángolt

Hajdú-Bihar - Sok riasztást kapott mind a katasztrófavédelem, mind a rendőrség pénteken.

Hajdú-Bihar - Sok riasztást kapott mind a katasztrófavédelem, mind a rendőrség pénteken.

A mentők 197 feladatot láttak el pénteken, amelyek közül az egyik legjelentősebb, hogy ismét sikerrel újraélesztettek egy embert.

Pénteken 14 óra 32 perckor két személygépkocsi ütközött Debrecenben, egy könnyű sérültet láttak el a mentősök. 16 óra 27 perckor Berettyóújfalu Szentmártonnál a körforgalomban szintén két személygépkocsi ütközött, a balesetben egy ember szenvedett könnyű sérüléseket.

A katasztrófavédelem illetékesétől megtudtuk, péntek reggel Debrecenben, a Kádár dűlő végén a szántóföldön hat köbméter komposzt meggyulladt. A terület tulajdonosa munkagéppel a tüzet körülhatárolta és az égő részt földdel elfedte. A helyi tűzoltók az utómunkálatokat végezték el. Anyagi kár nem keletkezett.

Szintén Debrecenben, az Erdei Ferenc utcában péntek délelőtt egy családi ház elektromos szekrényében a biztosíték gyulladt meg. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban élők egy porral oltóval eloltották a tüzet. A debreceni hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat elvégezték. Az eset során nem sérült meg senki, de kisebb anyagi kár keletkezett.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenhárom személyt állítottak elő, köztük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tizenegy esetben történt.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában