Helyi közélet

2017.10.17. 19:37

Küldjön hírt! - Bemutatták Tar Károly legújabb kötetét

Debrecen - Tar Károly Holló László-díjas költő legújabb, 31. verskötetét mutatták be október 10-én a DMK Pódiumtermében.

Debrecen - Tar Károly Holló László-díjas költő legújabb, 31. verskötetét mutatták be október 10-én a DMK Pódiumtermében.

A költőnek eddig több mint ezer verse látott napvilágot, melyekben a mai ember vívódásait, vágyait, fájdalmát, örömeit, küzdelmét jelenítette meg.

A legújabb, Együtt sírok az éggel című kötetének borítólapján a költő így vall a tartalomról:

Még egy kötetet kivert a kor s úgy látszik előtte meghajolt a sors. Élet, halál, megtépett világ, küzdelem, harc, álmodás, fájdalom, jóság, csalódás, szerelem, szépség, teremtés és számtalan más emberi érzés szól hozzánk ebben a verskötetben, amely egyfajta összegzés, áttekintés, visszanézés egy emberi életre, egy sorsfordító világra, egy nemzet szép és fájdalmas pillanataira.”

A kötetbemutatón - az előzőkhöz hasonlóan - Tar Károly elmondta kedvenc József Attila versét és saját költeményeit olvasta fel.

Közreműködtek: Bojti Eszter művésztanár és a Ny. Óvónők Klubjának tagjai.

- Tar Károlyné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában