Helyi közélet

2017.10.10. 16:38

Karácsonyi akciót hirdetnek a szoboszlói amerikai focisok

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszló Rhinoceros AFSE ebben az évben is gyűjtést rendez a helyi Családsegítő Szolgálat javára.

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszló Rhinoceros AFSE ebben az évben is gyűjtést rendez a helyi Családsegítő Szolgálat javára.

A jótékonysági felhívás keretében az egyesület sporteszközöket kínál licitálásra, amelyek a következők:

  • az UVSE vízilabdás lányai által dedikált vízilabda, kikiáltási ár: 4000 forint
  • a Telekom Veszprém KC kézicsapata által dedikált labda, kikiáltási ár: 5000 forint
  • Ganxsta Zolee és Lory B által aláírt amerikai focilabda, kikiáltási ár: 3000 forint.
  • Licitálni a Rhinos Facebook-oldalán, a fényképek alatt lehet. Az akció végén a legbőkezűbb jelentkező átveheti nyereményét. Emellett tárgyi felajánlásokat is várnak, amelyeket Hajdúszoboszlón, a Bethlen utca 23., földszint 1. címen (előzetes egyeztetés a 06-30/819-22-90 számon Kiss Lászlónál) adhatnak le. Aki anyagiakban szeretne hozzájárulni a gyűjtéshez, megteheti az OTP Bank 11738084-20028527-es számlaszámán, ahol a közleményrovatba kérik beírni: Rhinos-karácsony.

    A nyereményeket, a felajánlásokat, illetve a befolyt összegen vásárolt sporteszközöket december közepén adják át a hajdúszoboszlói családsegítőnek, akik eljuttatják rászoruló családoknak.

    - Hadúszoboszló Rhinoceros AFSE -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában