Helyi közélet

2017.10.26. 19:34

Hadházon is a Soros-terv volt a téma

Hajdúhadház - A nemzetgazdasági miniszter szerint Magyarországnak nincs szüksége a bevándorlók tömegére.

Hajdúhadház - A nemzetgazdasági miniszter szerint Magyarországnak nincs szüksége a bevándorlók tömegére.

- Azok az európai országok, amelyeknek korábban voltak gyarmatai, egészen más válaszokat adtak a 2015-ben kezdődött tömeges bevándorlásra, mint azok, amelyeknek nem voltak ilyen területeik. Az egykori gyarmattartók többnyire a befogadás mellett döntöttek, nekünk viszont meg kell védenünk keresztény értékeinket - jelentette ki Tasó László államtitkár csütörtök este a hajdúhadházi városháza zsúfolásig megtelt nagytermében, a Soros-terv elutasításának fontosságáról tartott lakossági fórum elején.

Fotó: Molnár Péter

- A tömeges migrációra Európa egyelőre nem túl jó válaszokat ad - tette hozzá a rendezvény fő szónoka, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Kiemelte, amikor 2004-ben csatlakoztunk az Európai Unióhoz, sok mindenről lemondtunk, de arról nem, hogy megválaszthassuk, kikkel akarunk együtt élni. Ehhez képest Soros György több cikkben kifejtette, hogy például az európai demográfiai- és munkaerőhiány-problémákat évi egymillió bevándorló betelepítésével kellene megoldani. Sajnos az unió vezetőinek többsége osztja ezt az álláspontot - egészítette ki mondandóját. Hangsúlyozta, hogy a magyar kormány következetesen elutasítja ezt, egészen más megoldási javaslataik vannak ezekre a problémákra. Varga Mihály szerint elsősorban azért van szükség az összefogásra, a Soros-terv nemzeti konzultáció keretében történő határozott elutasítására, mert félő, hogy erősödni fog a gazdasági bevándorlók nyomása.

HBN-OCs


[related-post post_id="3660227"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában