Helyi közélet

2017.10.30. 10:48

Elindult a Loki Szépe-szavazás

Debrecen - A hölgyekre már lehet voksolni a DVSC hivatalos Facebook-oldalán.

Debrecen - A hölgyekre már lehet voksolni a DVSC hivatalos Facebook-oldalán.

A DVSC Futballszervező Zrt. „Loki Szépe” elnevezésű versenyt indított. Hatalmas volt az érdeklődés a versennyel kapcsolatban, ugyanis több mint harminc lány nevezett. Véglegessé vált a mezőny, így a hölgyek várják a szavazatokat a DVSC hivatalos Facebook-oldalán.

Ahhoz, hogy a szavazás érvényes legyen, először – ha még nem tetted meg – lájkold a csapat Facebook-oldalát, majd azt követően a számodra szimpatikus lány fotóját.

A versenyszabályzat alapján a hét legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjtő hölgy, és a zsűri által kiválasztott további három hölgy jut be a 2017. november 9-i, Red&White-ban rendezendő döntőbe. Az így kialakult tíz döntős közül a végső győztesről a zsűri, azaz a DVSC játékosai döntenek.

A Loki Szépe egy egy évre szóló DVSC VIP-bértettel (170.000 forint értékben), portfólió-fotózással (80.000 forint értékben), egy egyéves Corpus Fitness-bérlettel, Grand Casino-ajándékcsomaggal, valamint egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellnesshétvégével gazdagodik.

A szavazás 2017. november 5-én, 20 órakor zárul.

Az album itt érhető el.


[related-post post_id="3653097"]

[related-post post_id="3660891"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában