Helyi közélet

2017.10.06. 12:02

Akusztikus élményt ígér Zorán a debreceni közönségnek

Debrecen - A hónap utolsó előtti napján érkezik Zorán a Kölcsey Központba.

Debrecen - A hónap utolsó előtti napján érkezik Zorán a Kölcsey Központba.

Elmúlt a nyár, vége a fesztiválszezonnak, a szabadtérről a zenészek is beköltöznek tető alá, kezdődik az őszi és téli koncertidőszak. Mint már megszokhattuk a régi nagyok ilyenkor látogatnak el Debrecenbe is, így Zorán sem hagyja ki a cívisvárost, ahol október 30-án 19 órától lép színpadra a Kölcsey Központban.

A zenei karrierjét 57 éve kezdő zenész idén az unplugged jegyében járja az országot, azaz dalai jobbára akusztikus hangszerelésben szólalnak meg. Ehhez olyan vendégzenészeket hívott a koncertjére, akik éppen ezt a hangzást tudják erősíteni, így jó néhány szerzeményben vonósnégyes is színesíti majd a zenei élményt. A tőle megszokott kihagyhatatlan dalok mellett több, ritkábban hallható dalát is eljátsszák, és ugyanúgy örülhetünk majd az igazán régieknek, mint a legújabb, korábban még sosem hallott szerzeményeknek.

Zorán koncertjeit mindig a bensőséges megszólalás jellemzi, amely magával ragadja és elvarázsolja közönségét, s az akusztikus hangzás ezt még hangsúlyosabbá teszi. Nem kétséges mélyre hatoló és lélekemelő élményben lesz részünk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában